• Emmerich-Elten: 02828-92199
  • Kalkar: 02824-965211
  • Anholt: 02874-902572
  • Droomhuis/NL: +31 26-4951666

Impressum

Adres
Rainer Elsmann Immobilien GmbH
Ihr Immobilienpartner vor Ort

Eltener Markt 15
46446 Emmerich-Elten
Telefoon
+49 2828 92199
Fax
+49 2828 903699
E-mail
info@elsmannimmobilien.de
Bedrijfsleiding
Rainer Elsmann
Kamer van Koophandel
Kleve
Handelsregisternummer
B 3433
BTW nummer
DE224464485
Goedkeuring

Erlaubnis gemäß §34c Gewerbeordnung zur Vermittlung des Abschlusses und Nachweis der Gelegenheit zum Abschluss von Verträgen über Wohnräume und gewerbliche Räume.

energie gebruikersinformatie
Online-Streitbeilegung gemäß Art. 14 Abs. 1 ODR-VO und §36 VSBG:
Die Europäische Kommission stellt eine Plattform zur Online-Streitbeilegung (OS) bereit, die Sie hier finden: ec.europa.eu/consumers/odr. Zur Teilnahme an einem Streitbeilegungsverfahren vor einer Verbraucherschlichtungsstelle sind wir nicht verpflichtet und grundsätzlich nicht bereit.
Bildnachweis
istockphoto, ID 883688424, CR: piovesempre
istockphoto, ID 486567624, CR: KatarzynaBialasiewicz
istockphoto, ID 467684722, CR: IPGGutenbergUKLtd
Powered by
estate45 - Die Immobilien Software

Disclaimer

Verantwoordelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 DDG zijn wij als serviceprovider echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Als wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Liability for links

Onze online aanbieding kan koppelingen bevatten naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gekoppelde pagina's werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is zonder concreet bewijs van een wetsovertreding niet redelijk. Als we kennis nemen van overtredingen, zullen we dergelijke koppelingen onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de sitebeheerders gemaakte inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor niet-commercieel privégebruik.

In zoverre de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte zijn van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Ihr persönlicher Kontakt

Rainer Elsmann Immobilien GmbH
Ihr Immobilienpartner vor Ort
Eltener Markt 15
46446 Emmerich-Elten

Telefoon:+49 (0)2828 92199
Email:info at elsmannimmobilien dot de

Nichts Passendes
gefunden ?