• Emmerich-Elten: 02828-92199
 • Kalkar: 02824-965211
 • Anholt: 02874-902572
 • Droomhuis/NL: +31 26-4951666

Elten: Sfeervol wonen op de Elten-Berg met moderne flair

klik hier om te vergroten

Weitere Dateien

Prijzen

 • Vraagprijs
  579.000 Euro
 • Courtage
  courtageverdeling :
  koper: 2,38% van de koopprijs (incl.Mwst)
  verkoper: 2,38% van de koopprijs (incl.Mwst)

Ligging

 • Plaats
  46446 Emmerich am Rhein (Elten)
 • Land
  Duitsland

Oppervlakken

 • Woonoppervlakte
  ca. 198 m²
 • Aantal kamers
  7
 • Aantal slaapkamers
  5
 • Aantal badkamers
  2
 • Perceeloppervlakte
  ca. 761 m²
 • Standplaatsen
  3x Vrije ruimte : Im Kaufpreis enthalten.
  1x garage : Im Kaufpreis enthalten.
 • Apart toilet
  1

Indeling

 • Opslagruimte
  ja
 • Badkamer met
  douche, bad , ramen
 • Kelder
  volledig onderkelderd
 • Vloerbedekking
  plavuizen , parket
 • Soort verwarming
  centrale verwarming
 • Soort verwarming
  gas
 • Soort parkeerplaats
  garage , Vrije ruimte

Objectidentificatie

 • Systeem Objectnr.
  366488

Energiecertificaat

 • zonder
  is beschikbaar bij bezichtiging
 • Bouwjaar
  2001

Omschrijving

 • Elten is het kruispunt tussen Duitsland en Nederland, een populaire wijk van Emmerich met een woonomgeving. Naast tal van winkelmogelijkheden biedt het kleine dorp ook artsen, kinderdagverblijven, een basisschool, een treinverbinding en een snelwegverbinding op de A3/A12 richting Oberhausen en Arnhem.
  De vrijstaande eengezinswoning ligt in een populaire woonwijk op de Elten Berg, op loopafstand van het centrum. Achter de woonwijk liggen kilometers bossen voor wandelingen, fietstochten etc.

  Perceel:
  ca. 761 m²

  Het perceel is de afgelopen jaren volledig opnieuw ontworpen en aangelegd. Naast een grasveld, zonneterras en een overdekt terras direct naast het huis, hebben de bewoners ook de beschikking over een zomerwoonkamer met berging. De omheining is deels natuurlijk, deels met een hoogwaardige, gegalvaniseerde en gepoedercoate omheining. Paden en terras zijn aangelegd met oud-Hollandse Waaltjes. Een grondwaterpomp met Rain-Bird irrigatiesysteem voorziet de tuin van de nodige vochtigheid, zelfs als hij niet in gebruik is. Talrijke stroom- en lichtpunten ronden de buitenruimte af. Een oase van rust voor het hele gezin
  Het pand is gebouwd als een solide constructie en volledig gerenoveerd in 2007.

  Bouwjaar:
  ca. 1974

  Verbouwing/renovatie:
  2007

  Tijdens de verbouwing is het hele gebouw gerenoveerd, is het gebruik van de kamers veranderd (badkamer/kleedkamer) en is de hele bovenverdieping nieuw ontwikkeld en ingericht voor bewoning, inclusief leidingen en isolatie.

  Woon-/gebruiksruimte:
  ca. 198,70 m²

  Het pand is momenteel in gebruik met de volgende kamerindeling:
  Begane grond:
  Hal met WC en berging, woonkamer, eetkamer, keuken, slaapgedeelte met 2 slaapkamers, kleedkamer, badkamer – overdekt terras

  Bovenste verdieping:
  3 kamers, woonkamer, badkamer, berging

  Kelderverdieping:
  Hal, party/hobbykelder, berging, bijkeuken gecombineerde stookruimte

  Verwarming:
  Centrale verwarming op gas van Buderus vanaf ongeveer 2001
  Radiatoren in alle woonvertrekken en een deel van de kelder
  .
  Airconditioning met verwarmingsfunctie:
  in de woonkamer en 3 slaapkamers

  Garage Garage:
  Een garage en 3 parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor de bewoners.

  Extra''s:
  6 ramen worden vervangen voor de oplevering (bestellingen zijn al geplaatst, zal worden uitgevoerd in het voorjaar van 2024).
  Een goed onderhouden en ruime woning gelegen op de Elten Berg. Plan nu een afspraak ter plaatse en bekijk zelf de mogelijkheden.

  Vraagprijs:
  € 579.000,--

Indeling

 • Woon-/eetkamer:
  Gezellige woonkamer met grote ramen met uitzicht op de tuin en een gaskachel voor gezellige avonden in je eigen huis. Het aangrenzende eetgedeelte met schuifdeuren naar het overdekte terras en toegang tot de keuken biedt genoeg ruimte voor een grote eettafel, zodat er ook genoeg ruimte is voor een groter gezelschap.

  Keuken:
  „Kookkeuken“ met ruimte voor een ontbijttafel. De inbouwkeuken inclusief elektrische apparatuur en gaskookplaat blijft in het pand.

  Zomer woonkamer:
  Het tuinhuis van hoge kwaliteit (gebouwd in 2015 - Dongles hout) ca. 38 m, is uitgerust met een buitenkeuken, houtkachel, tv-aansluiting, evenals een schuifdeur- en raamsysteem. Het tuinhuis is een ontspanningsruimte, eventueel ook voor een whirlpool etc. Een berging dient als locatie voor het tuingereedschap.
  Het tuinhuis is voorzien van een eigen stoppenkast en stroomvoorziening.

  Badkamer:
  Begane grond: De badkamer is uitgerust met bad, grote douche, toilet en dubbele wastafel
  Begane grond: Dag WC met WC en wastafel
  Bovenverdieping: douche, WC en wastafel

  Slaapkamer:
  3 ruime slaapkamers op de bovenverdieping, waarvan 2 zeer ruim op ca. 23 m en 25 m, nog 2 op de begane grond. De begane grond is zo ontworpen dat de slaapkamers, kleedkamer en badkamer zich in een apart slaapgedeelte bevinden, wat een hoge mate van privacy en rust biedt. De garderobekasten in de kleedkamer zijn gemaakt door een timmerman en bieden veel opbergruimte en een paar hoogtepunten.

  Vloerbedekking:
  Echt houten vloerdelen op de hele begane grond met uitzondering van de natte ruimtes met tegels. Hoogwaardig tapijt op de zolder en tegels in de natte ruimtes. De badkamers in de kelder zijn betegeld.

  Ramen:
  Houten ramen met dubbele beglazing en grotendeels rolluiken

Overige informatie

 • &aankoop:
  Na overleg met de verkoper

  Bezichtigingen:
  Alleen op afspraak met de verkoper. Afspraken kunnen gemaakt worden onder: 02828 92199 (Büro Emmerich-Elten), 02824-965211 (Büro Kalkar), 02871 2945633 (Büro Bocholt)

  Commissie:
  Bij het sluiten van de koopovereenkomst zijn de verkoper en de koper verplicht een makelaars- of bemiddelingsprovisie van de totale koopprijs aan Rainer Elsmann Immobilien GmbH te betalen. Raadpleeg de informatie in de brochure of op onze website voor het bedrag van de commissie.

  Noot:
  Als er meerdere gegadigden zijn voor het onroerend goed, neemt de verkoper de verkoopbeslissing; indien nodig kan er een biedprocedure plaatsvinden.
  De makelaar zal de beslissingen communiceren aan de potentiële kopers. We willen erop wijzen dat de kandidaat-kopers geen recht hebben op schadeclaims tegen de verkoper of tegen de makelaar. Wees daarom voorzichtig met vooruitbetalingen (bijvoorbeeld landmeterskosten)

  Algemeen:
  Alle informatie, tekeningen, afmetingen en prijzen in deze aanbieding zijn gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper of een derde partij. De namen van de kamers/ruimtes verwijzen naar het huidige gebruik en, indien van toepassing, niet naar de bouwvergunningen. Vooral bij oudere, bewoonde of verbouwde woningen kan niet altijd worden gegarandeerd dat aan de laatste stand van de techniek wordt voldaan en dat de woning ook aan alle eisen voldoet. De makelaar aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de door hem verstrekte informatie over de staat van het object en/of de onbeperkte geschiktheid voor het beoogde gebruik. Voor zover de makelaar aansprakelijk is voor zijn eigen informatie naast zijn eigen zorgvuldigheid, is deze aansprakelijkheid beperkt tot grove nalatigheid of opzettelijk wangedrag. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  Informatie voor Nederlanders:

  Wij spreken Nederland!
  Daarnaast ontmoeten we Nederlanders niet alleen bij het kopen van een huis in Duitsland en alles wat daarbij komt kijken, maar ook bij het emigreren naar Duitsland. Neem contact met ons op en laat u informeren!

Alle informatie in deze exposé is verstrekt naar beste weten en overtuiging van de eigenaar. Het [bedrijf] kan de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie niet garanderen. Foto's en afbeeldingen vallen onder het auteursrecht van [bedrijf].
Jetzt Kontakt aufnehmen

Diese Immobilie ist genau das, was Sie gesucht haben? Dann fordern Sie jetzt weitere Informationen an.

Anfrage starten

Finanzierungsrechner

Sie interessieren sich für dieses Objekt und möchten wissen, wie hoch die monatlichen Belastungen sind?

Finanzierungsrechner

Ihr Ansprechpartner
Rainer Elsmann Immobilien GmbH
Ihr Immobilienpartner vor Ort

Eltener Markt 15
46446 Emmerich-Elten

Ihr Kontakt

Herr Rainer Elsmann
Tel: +49 2828 92199
info@elsmannimmobilien.de
Deel
Nichts Passendes
gefunden ?
 
Rainer Elsmann Immobilien
Chatten Sie mit uns. Wir helfen Ihnen weiter.
Wochentags von 08:00 - 16:00